Některé produkty se nemusí do limitu na DOPRAVU ZDARMA započítávat. O této skutečnosti budete informováni v košíku. Děkujeme za pochopení.
a máte vybranou dopravu zdarma.
Kyselina citronová se používá jako přísada ke konzervaci a ochucení ovoce, džemů, marmelád, sirupů, nápojů a zeleniny. Zpomaluje enzymové hnědnutí ovocných plodů (např. oloupaných jablek) a destrukci vitaminu C.
Všestranný ekologický pomocník. Používá se jako přísada ke konzervaci a k ochucení ovoce, džemů, zeleniny, nápojů a sirupů. Ale i k ostráňování vodního kamene a skvrn z oblečení.
Se Želírovacím cukrem Super 3:1 bude Váš hotový džem obsahovat 75% ovoce! Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce.
Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu.
Univerzální kvasinky určeny pro všechny modré odrůdy révy vinné. Dávka 10 g kvasinek na 100 litrů moštu vyprodukuje optimální množství životaschopných kvasinek.
Všestranný ekologický pomocník. Používá se jako přísada ke konzervaci a k ochucení ovoce, džemů, zeleniny, nápojů a sirupů. Ale i k ostráňování vodního kamene a skvrn z oblečení.
Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1.000 g ovoce a 1.150 g cukru, džem se vaří pouze 6 minut.
Toto cukrářské droždí se při vysokých teplotách (pečení) mění v plyn který kypří těsto. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
Obsah sáčku rozmíchejte přibližně v 6-10 litrech studené vody a roztokem zalijte vejce vyskládané do skleněné nebo kameninové nádoby tak, aby byla min. 5 cm pod hladinou.
Křupavé chipsy plné bílkovin představují ideální variantu slaného mlsání pro zdravý životní styl. Nejsou smažené, ale pečené, navíc s nízkým obsahem cukru.
Jemný ořechový krém, který se vám doslova rozplyne na jazyku. Vyniká svou skvělou chutí a krémovou konzistencí, díky které ho můžete použít pro jakýkoliv dezert, namazat na pečivo, přidat do kaše nebo ujídat přímo ze skleničky.
Jemný ořechový krém, který se vám doslova rozplyne na jazyku. Vyniká svou skvělou chutí a krémovou konzistencí, díky které ho můžete použít pro jakýkoliv dezert, namazat na pečivo, přidat do kaše nebo ujídat přímo ze skleničky.