Kuchyňské nože
Nůž kuchyňský YATO s délkou čepele 255 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré odolné mají výborné řezací vlastnosti snadno se čistí Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii. Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně. Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP. Technická data Celková délka395 mm Délka čepele255 mm Tloušťka čepele2,5 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58
408 Kč
Nůž na šunku YATO s délkou čepele 290 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré odolné mají výborné řezací vlastnosti snadno se čistí Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii. Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně. Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP. Technická data Celková délka425 mm Délka čepele290 mm Tloušťka čepele2,5 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58
338 Kč
Nůž kuchyňský YATO s délkou čepele 205 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré odolné mají výborné řezací vlastnosti snadno se čistí Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii. Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně. Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP. Technická data Celková délka330 mm Délka čepele205 mm Tloušťka čepele2,5 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58
320 Kč
Nůž na chléb YATO s délkou čepele 200 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré odolné mají výborné řezací vlastnosti snadno se čistí Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii. Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně. Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP. Technická data Celková délka360 mm Délka čepele200 mm Tloušťka čepele2,5 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58
303 Kč
Vykosťovací nůž YATO s délkou čepele 155 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré odolné mají výborné řezací vlastnosti snadno se čistí Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii. Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně. Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP. Technická data Celková délka280 mm Délka čepele155 mm Tloušťka čepele2,5 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58
277 Kč
Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí UPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečný Materiál: nerez / dřevo Barva: stříbrná / hnědá Rozměr: čepel 20cm, délka 33cm
269 Kč
Nůž na rajčata YATO s délkou čepele 140 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré odolné mají výborné řezací vlastnosti snadno se čistí Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii. Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně. Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP. Technická data Celková délka270 mm Délka čepele140 mm Tloušťka čepele2 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58
261 Kč
Nůž na loupání YATO s délkou čepele 90 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré odolné mají výborné řezací vlastnosti snadno se čistí Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii. Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně. Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP. Technická data Celková délka195 mm Délka čepele90 mm Tloušťka čepele2 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58
225 Kč
Odřezávací nůž YATO s délkou čepele 90 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré odolné mají výborné řezací vlastnosti snadno se čistí Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii. Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně. Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP. Technická data Celková délka195 mm Délka čepele90 mm Tloušťka čepele2 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58
219 Kč
Nůž na maso je zvláště užitečný v hotelích, restauracích a bufetech. Vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli o tloušťce 2,5 mm. Má pohodlnou kovovou rukojeť. Chromovaný povrch dává noži YATO elegantní vzhled a zároveň je jednoduše udržuje v čistotě. Kromě toho je možné ho mýt v myčkách nádobí. Technická data Materiálnerezová ocel 18/8 Délka320 mm Tloušťka2,5 mm
132 Kč