Pánve
Profesionální indukční pánev z nerezové oceli, průměr 32 cm a objem 4 litru. Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou pánví z tohoto typu oceli je tepelná vodivost až o 30% vyšší ve srovnání se standardními pánvemi z oceli 304. Vyznačují se také zvýšenou odolností vůči mechanickému poškození a působení organických kyselin a detergentů. Proto jsou vhodné do myčky nádobí a odolné vůči intenzivnímu mytí. Důležité je, že pánve vyrobené z oceli typu 21/0 neobsahují mangan a nikl, škodlivé pro lidské zdraví. Speciální konstrukce dna pánve rozděluje teplo rovnoměrně po celém spodním povrchu, což zvyšuje stupeň využití tepla a účinnost vaření. To se přímo promítá do jejich kvality a pohodlí práce šéfkuchaře. Toto řešení také snižuje riziko připálení jídla. Speciální vložka feromagnetická ve spodní části umožňuje použít YATO pánve na jakýkoliv typ sporáku: elektrický indukční plynový sklokeramický Boční stěny pánve jsou vyrobeny z hrubé oceli, která udržuje teplotu delší než standardní ocelový nádobí 304. Pánve YATO mají extrémně pevné a netopícím, pevně uchyceny rukojeti. To zaručuje bezpečnost a dlouhodobou životnost. Technická data Tloušťka dna5,8 mm Tloušťka stěny1 mm Materiálnerezová ocel 21/0 Objem4 l Průměr320 mm Výška50 mm
1 106 Kč
Profesionální indukční pánev z nerezové oceli, průměr 28 cm a objem 3,1 litru. Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou pánví z tohoto typu oceli je tepelná vodivost až o 30% vyšší ve srovnání se standardními pánvemi z oceli 304. Vyznačují se také zvýšenou odolností vůči mechanickému poškození a působení organických kyselin a detergentů. Proto jsou vhodné do myčky nádobí a odolné vůči intenzivnímu mytí. Důležité je, že pánve vyrobené z oceli typu 21/0 neobsahují mangan a nikl, škodlivé pro lidské zdraví. Speciální konstrukce dna pánve rozděluje teplo rovnoměrně po celém spodním povrchu, což zvyšuje stupeň využití tepla a účinnost vaření. To se přímo promítá do jejich kvality a pohodlí práce šéfkuchaře. Toto řešení také snižuje riziko připálení jídla. Speciální vložka feromagnetická ve spodní části umožňuje použít YATO pánve na jakýkoliv typ sporáku: elektrický indukční plynový sklokeramický Boční stěny pánve jsou vyrobeny z hrubé oceli, která udržuje teplotu delší než standardní ocelový nádobí 304. Pánve YATO mají extrémně pevné a netopícím, pevně uchyceny rukojeti. To zaručuje bezpečnost a dlouhodobou životnost. Technická data Tloušťka dna5,6 mm Tloušťka stěny0,8 mm Materiálnerezová ocel 21/0 Objem3,1 l Průměr280 mm Výška50 mm
712 Kč
Profesionální indukční pánev z nerezové oceli, průměr 24 cm a objem 2,3 litru. Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 21/0, speciálně vyvinuté pro použití v gastronomii. Největší výhodou pánví z tohoto typu oceli je tepelná vodivost až o 30% vyšší ve srovnání se standardními pánvemi z oceli 304. Vyznačují se také zvýšenou odolností vůči mechanickému poškození a působení organických kyselin a detergentů. Proto jsou vhodné do myčky nádobí a odolné vůči intenzivnímu mytí. Důležité je, že pánve vyrobené z oceli typu 21/0 neobsahují mangan a nikl, škodlivé pro lidské zdraví. Speciální konstrukce dna pánve rozděluje teplo rovnoměrně po celém spodním povrchu, což zvyšuje stupeň využití tepla a účinnost vaření. To se přímo promítá do jejich kvality a pohodlí práce šéfkuchaře. Toto řešení také snižuje riziko připálení jídla. Speciální vložka feromagnetická ve spodní části umožňuje použít YATO pánve na jakýkoliv typ sporáku: elektrický indukční plynový sklokeramický Boční stěny pánve jsou vyrobeny z hrubé oceli, která udržuje teplotu delší než standardní ocelový nádobí 304. Pánve YATO mají extrémně pevné a netopícím, pevně uchyceny rukojeti. To zaručuje bezpečnost a dlouhodobou životnost. Technická data Tloušťka dna5,6 mm Tloušťka stěny0,8 mm Materiálnerezová ocel 21/0 Objem2,3 l Průměr240 mm Výška50 mm
587 Kč